diumenge, 22 de juliol del 2012

Independència per privatització

(Traducido al castellano aquí)

He llegit l'entrada que va publicar el divendres a la nit un gurú d'economia  i política amb el que m'agrada intercanviar opinions mentre dino o prenc un cafè a la feina. En el seu bloc parla de les possibilitats que s'obren davant nostre a curt termini, donat el cas que es produeixi un desembarcament d'homes de negre (pobres si els toca aquest estiu a Barcelona), ja siguin messetaris o centreeuropeus.

El fet que es referís a la Generalitat de Catalunya S.A., m'ha fet recordar que, quan vaig llegir la notícia de la possible privatització dels aeroports provocada per les "còmodes línies de crèdit" que ens ha aconseguit el Señor de los hilillos, se'm va acudir que, com a mínim, si l'aeroport de Barcelona era privat, potser tindríem més vols internacionals directes, que ben segur serien rendibles.

I tot això ens porta a que, si la intervenció d'Espanya es posa prou dura, el Gobierno es pot veure abocat a vendre's Catalunya, a privatitzar la Generalitat. Llavors podríem fer un fons comú i ens la comprem per nosaltres, però així rotllo a la catalana, que ajuntem el que costat tot i paga cadascú el que li toca. I muntem Catalunya S.A.

Això sí que seria realment una independència a la catalana, en el més pur estil dels acudits de l'Eugenio:

El saben aquel que va un catalán y le dice a un español:
- Pues mire, ¿sabe que me independizaría de aquél estado de allà?
- Oiga, ¡Qué yo soy de ese estado! ¿eh?
- No, no pero pagando, ¿eh? ¡Pagando!

Per cert, si esteu encuriosits, l'entrada que m'ha fet venir aquesta "inspiració" és La Generalitat de Catalunya també demanarà el "rescat"?.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada